arizona printer
arizona printer

Arizona printer je pravi tiskalnik za najzahtevnejše uporabnike

Arizona printer je tiskalnik, ki s svojimi funkcijami zadovolji še tako zahtevnega uporabnika, zato je primerna izbira za tiste, ki ne sprejemajo kompromisov na tem področju. Arizona printer tako ni tiskalnik za povprečnega uporabnika, ki tiskanju ne posveča posebne pozornosti. Po njem posegajo tisti, ki potrebujejo res zmogljivo napravo. Gre namreč za specializirane tiskalnike, ki so prilagojeni za industrijski tisk.

Tiskanje lahko izvajate na najrazličnejše materiale

Arizona printer ponuja tiskanje na raznovrstne materiale, zato imate pri njegovi uporabi proste roke in brezmejne možnosti. Ponuja tudi visoko kakovostni UV tisk. Običajno tiskalniki niso zmožni tiskanja na nekatere trše materiale, medtem kot pri Arizona printerju ta prepreka odpade. Tiskanje lahko namreč izvajate tako na karton, lepenko, les, kovino, plastiko, usnje in številne druge materiale.

Tiskanje na materiale različnih dimenzij

Odlikuje ga ploska zasnova. Pod tiskalno glavo lahko vstavimo velike trdne in gibljive materiale. Taki tiskalniki so dobra možnost tudi v primeru, če nameravate izvajati tiskanje na materialih večjih dimenzij. Na tak način lahko oblikujete razne promocijske plakate, ki lahko služijo oglaševanju vašega podjetja. Obstajajo pa med Arizona printerji razlike. Že osnovni model omogoča tiskanje materialov 3 x 3 metre. Naprednejši tiskalniki pa ponujajo še več. Ne gre pa le za površino materiala. Tudi kar se tiče debeline, nam tak tiskalnik ponuja široke možnosti, saj je lahko debelina takega materiala tudi nad 5 cm. Poleg vsega naštetega pa se lahko Arizona printer pohvali tudi z dobro hitrostjo tiskanja, ki je kar 18 do 155 kvadratnih metrov na uro.

Če si torej želite, da bi si lastili izjemno kakovostno napravo za tiskanje in vam tudi finančno stanje to dopušča, je vsekakor vredno poseči po teh tiskalnikih. Tisk na material, ki ga boste izvedli preko teh naprav, je poleg vsega že naštetega tudi izjemno obstojen in se dobro obnese v vseh pogojih, ki jim je le-ta izpostavljen.

O avtorju

avtor

Poglej vse objave