kako-zasluziti-z-investicijo
Kako zaslužiti z investicijo za dober pasiven prihodek?

Kako zaslužiti z investicijo za dober pasiven prihodek?

Kam investirati in vezati sredstva ter kako zaslužiti z investicijo, da bi lahko ustvarili dober pasiven prihodek in dodaten zaslužek? Pasiven prihodek na splošno pomeni to, da investiramo sredstva za daljše časovno obdobje po določeni obrestni meri. V tem času pa se donosi sami plemenitijo, mi pa jih le spremljamo.

Na investicijskem trgu velja, da so depoziti idealni za ustvarjanje pasivnega prihodka, saj denar vežemo za vnaprej določeno časovno obdobje po danih obrestnih merah, ki se natekajo in ustvarjajo donos. Na voljo so klasični bančni depoziti, ki pa ne nudijo visokih donosov, zato lahko investiramo sredstva v zavarovana posojila v obliki depozitov, ki se odvijajo na spletni platformi za reinvestiranje.

Kako zaslužiti z investicijo, če nimamo večjih vsot denarja?

Prednost investiranja v zavarovana posojila v obliki depozitov je v tem, da lahko na spletni investicijski platformi pričnemo z manjšimi vsotami denarja. Po enostavni in hitri registraciji naložbenega računa ter prenosu sredstev iz bančnega računa lahko v posamezno posojilo vežemo le nekaj deset evrov.

To nam omogoča, da najprej preizkusimo celotno delovanje platforme in si pripravimo teren za nadaljnje investiranje. V vsakem primeru z vezavo sredstev financiramo posamezno posojilo, za to pa dobimo obresti. Poleg tega si ustvarimo naložbeni portfelj po meri, pri čemer lahko vežemo manjše zneske v več različnih posojil.

Kako zaslužiti z investicijo in pri tem ne tvegati?

Nekateri vlagatelji raje tvegajo, spet drugi manj. Vendar je pri tem pomembno, da četudi tvegamo izgube, morajo biti vsaj donosi zelo visoki. Naložbe v zavarovana posojila na Nekster investicijski platformi pa nudijo optimalno razmerje med tveganji in donosom.

To pomeni, da platforma zavaruje vlagatelja pred tveganji neplačil. V tem primeru investitor dobi povrnjeno glavnico in vse natečene obresti, ko platforma sproži odškodninski postopek pri zavarovalnici, ki je posojilo tudi zavarovala. Drugo prednost predstavlja tudi vzpostavljen varnostni mehanizem, ki investitorja ščiti pred zlorabo osebnih podatkov in spletnimi prevarami.

Donosna investicija z dobrimi obrestnimi merami

V povprečju lahko z naložbami v zavarovana posojila ustvarimo na letni ravni dober pasiven prihodek, približno od 5 do 10 odstotkov letnega donosa. Dodaten zaslužek pa je odvisen tudi od izbora naložb, saj lahko sami veliko prispevamo k boljšemu zaslužku. Bolj natančne informacije o tem, kako zaslužiti z investicijo v zavarovano posojilo, so na voljo na Nekster spletni platformi.

O avtorju

avtor

Poglej vse objave