filtriranje vode
filtriranje vode

Najboljši sistem za zagotovitev stalnega dostopa do neoporečne pitne vode v podjetjih

Marsikatero podjetje se srečuje s problemom, kako zaposlenim in obiskovalcem zagotoviti priročen dostop do neoporečne pitne vode. Kako poleg tega poskrbeti še za ustrezno filtriranje vode?

Plastenke

Številni so odločajo za nakup večjega števila plastenk vode. Gre pa za rešitev, ki je za okolje zelo slaba. Vsi namreč vemo, da je že tako v okolju preveč plastične embalaže in da je za razgradnjo le te potrebna dolga doba. Prav tako nakup plastenk predstavlja stalne stroške. Ves čas moramo biti na tekočem glede stanja zalog in jih dokupovati. Taka plastenka je za povrh uporabna zgolj za enkratno uporabo, potem pa se jo zavrže.

Vodni galoni

Vodni galoni so tudi ena izmed možnosti, po kateri posegajo podjetja. Kljub temu, da je ta sistem nekoliko bolj praktičen, saj si vsak uporabnik lahko postreže s poljubno količino vode, pa problem ostaja. Treba je stalno nadzorovati, kdaj bo vode iz plastične posode zmanjkalo. Ko se posoda izprazni, je treba dokupiti novo. To pomeni stalne odhodke; stroške z nakupom, dostavo, montažo. Poleg tega ima uporabnik na voljo omejene možnosti, saj si lahko natoči le mrzlo in mlačno vodo.

Vodni bari Spring

Čedalje več podjetij pa je našlo sistem, ki jim zelo ustreza. Vodni bari Spring namreč poskrbijo za stalen dotok in filtriranje vode. Ker je avtomat priključen direktno na vodovodno omrežje, imajo tako uporabniki na voljo neomejeno količino. Poseben sistem za filtriranje vode poskrbi za to, da se iz vode v avtomatu odstranijo vse primesi. Tako si lahko vsak postreže z neoporečno vodo.

Ko torej podjetje poskrbi za postavitev avtomata v poslovni prostor, je to vse, s čimer ima opravka. Dodatnih stroškov in sitnosti ni. Poleg tega so avtomati zaradi svojega dovršenega designa lepa popestritev prostorov. Uporabnik se lahko sam odloči, kakšno temperaturo bo imela voda. Lahko si postreže z mrzlo, mlačno, toplo ali vročo. Ta mu lahko služi tudi za pripravo čaja. Nekateri novejši modeli vodnih barov Spring omogočajo tudi dotok gazirane vode.

O avtorju

avtor

Poglej vse objave