najem-tiskalnika
Najem tiskalnika prinaša podjetjem mnogo ugodnosti

Najem tiskalnika prinaša podjetjem mnogo ugodnosti

Najem tiskalnika z različnimi paketi je odlična izbira za podjetja, ki želijo tiskanje prilagoditi svojim potrebam. Prav tako je to stroškovno bolj učinkovita možnost kot nakup printerja, saj so v ceno fiksne mesečne najemnine vključene še druge storitve, kot je brezplačen servis in zalogovnik kartuš.

Če podjetje kupi printer, mora na vsakih nekaj let kupiti novi model, zato da je tiskanje dovolj kvalitetno in hitro. Če se pa podjetje odloči, da najame printer pri izbranem ponudniku, pa mu le-ta skozi ves čas zagotavlja najbolj zmogljive in najnovejše modele naprav za tiskanje. Če se v podjetju potrebe po tiskanju povečajo, tedaj je mogoče najeti tudi multifunkcijsko napravo, ki omogoča še fotokopiranje, skeniranje in pošiljanje faksa.

Najem tiskalnika s potrebnim zalogovnikom kartuš

V fiksno ceno mesečne najemnine za uporabo printerja je vključen tudi zalogovnik kartuš s tonerjem. To pomeni, da ima podjetje vedno na razpolago zalogo kartuš. Če se posamezna kartuša izprazni, jo lahko delavci takoj zamenjajo z novo. Če poide zaloga kartuš pa lahko podjetje pokliče ponudnika in ta mu dostavi nove kartuše.

Prednost brezplačne zaloge s kartušami je tudi v tem, da podjetju ni potrebno kupovati materiala za tiskanje v drugih prodajalnah, ki imajo visoke maloprodajne cene. Če podjetje printer kupi, mora nenehno spremljati zalogo, zato da zagotavlja nemoteno delo v pisarni in potrebno število črno belih in barvnih izpisov, poleg tega pa mora kartuše kupiti pri drugemu prodajalcu.

Mesečni najem tiskalnika z odzivnim servisom

V mesečno najemnino printerja je vključen tudi brezplačen servis in začetna nastavitev oziroma postavitev naprave. Če se naprava za barvno tiskanje pokvari ali pa ne delujejo določene funkcije, lahko podjetje pokliče serviserje na terenu in ti bodo prišli še v istem delovnem dnevu ali dan kasneje, zato da bi v čim krajšem času popravili napako.

Serviserji popravljajo tako strojne kot programske napake. Če je kaj narobe v povezavah v omrežju ali sistemu, tedaj bodo serviserju tudi opravili konfiguracijo. V primeru, da je potrebno na tiskalniku zamenjati določene rezervne dele, pa je cena le-teh vključena v ceno fiksne mesečne najemnine za uporabo printerja.

Najem tiskalnika s paketi po meri

Ponudnik storitve nudi več različnih paketov za tiskanje s printerjem ali multifunkcijsko napravo. Raznolikost paketov najema je namenjena temu, da podjetja lahko prilagodijo potrebe po tiskanju.

Pri naprednih paketih so na voljo printerji za barvno tiskanje, ki so primerni za obremenjena delovna mesta, saj so zelo hitri. Najem tiskalnika vključuje tudi pakete po meri, ki jih podjetje skupaj s ponudnikom oblikuje tako, da so hkrati stroškovno učinkoviti in omogočajo kakovostno tiskanje.

O avtorju

avtor

Poglej vse objave