sadje
Okusno in sveže sadje v pisarni z dostavo

Okusno in sveže sadje v pisarni z dostavo

V vaše podjetje oziroma v pisarno lahko vsak dan, enkrat tedensko ali po potrebi naročite sveže in okusno sadje, ki vam ga v košarici ali v paketu pripelje dostavljavec ponudnika storitve. Zdravi zaposleni lahko za malico ali kosilo uživajo lokalno pridelane in sezonske sadne sadeže. To jih bo napolnilo z dodatno energijo in povečalo produktivnost na delovnem mestu, saj so sadeži polni vitaminov, mineralov in vlaknin, ki jih telo potrebuje.

Ponudnik dostave nudi lokalno pridelane, sveže in tropske sadeže vrhunske kakovosti. Strokovnjaki vam bodo svetovali o najbolj ustrezni izbiri sadežev, ki so v nekem obdobju na voljo. Preko spletne strani lahko izberete količino in vrsto sadežev ter želen čas dostave. Po obdelavi naročila boste v pisarno dobili zabojček, ki ga lahko plačate na licu mesta ali pa se dogovorite za izstavitev mesečnega računa na podjetje.

Sadje po meri v zabojčkih

Izbirate lahko med različnimi paketi, ki vsebujejo različno količino in vrsto sadežev. Na voljo so banane, kivi, navadne in rdeče pomaranče, mandarine, hruške in jabolka. Zdrava pisarna lahko naporen dan na delu prične tudi s prigrizkom okusnega belega grozdja, borovnic, ananasa in jagod.

Lahko pa naročite tudi zabojček po meri in vanj dodajate različne lokalno pridelane, sezonske ali tropske sadeže. Ponudnik storitve pa poskrbi, da bodo dostavljeni sadeži vedno sveži. Tako lahko tudi prilagajate zabojčke glede na sezono. V vsakem primeru je dostava sadja le nekaj klikov stran.

Okusno sadje v smoothijih

Da bi vaši zaposleni lažje premagovali vsakodnevne izzive na delovnem mestu potrebujejo hranilne snovi, ki telesu dajejo energijo in zagon. Zdrav življenjski slog z uživanjem hrane rastlinskega izvora vpliva na boljše počutje in zdravje. Namesto, da bi zaposleni po padcu energije v popoldanskih urah spili kavo ali energijsko pijačo, si lahko privoščijo poživljajoč smoothi, ki bo poživil imunski sistem in ga pripravil za nadaljnje delo.

Pri dostavi smoothijev lahko izbirate med različnimi okusi. Vsak smoothi pa je na voljo v 250 ml veliki steklenički. Ponudnik v vsak smoothi nareže in z mešalnikom zmeša sveže sadeže v različnih kombinacijah, kot je okusna kombinacija špinače, banane, jabolk in limete.

Dostava sadja za različne priložnosti

Košarico sadnih sadežev lahko naročite za vašo pisarno oziroma za vaše zaposlene in s tem uvajate spremembe na področju promocije zdravja na delovnem mestu, lahko pa naročite paket tudi za druge priložnosti, kot so darila za poslovne partnerje. Sadje je lahko na voljo tudi na različnih dogodkih, kot so konference, predavanja in drugo.

O avtorju

avtor

Poglej vse objave