power-juicer
Power juicer Blendtec Designer 725 z edinstveno močjo

Power juicer Blendtec Designer 725 z edinstveno močjo

Power juicer Blendtec Designer 725 se uvršča med najmočnejše sokovnike, saj stilsko dovršen aparat s stabilnim delovanjem odlikuje impresivna moč profesionalnega stiskanja in rezanja zelenjave, sadja in drugih živil. Tako si lahko v izjemno kratkem času pripravite sveže napitke, sokove in organske smoothije. Mešalnik pa lahko uporabite tudi za ustvarjanje različnih omak,  domačih sladoledov, juh, paradižnikove mezge, desertov in drugih jedi.

Kuhinjski aparat s štiri ali pet stransko kvadratno posodo in širokimi rezili lahko v 25 do 45 sekundah zmelje in stisne tudi bolj trda živila, kot je na primer trša zeleno listnata zelenjava in oreščki. Sokovnik namreč odlikuje direktni pogonski motor z 1800 W, ki lahko ustvari kar 37 tisoč obratov v minuti. Zaradi izredne moči motorja potrebuje mešalnik Blendtec bistveno manj časa za pripravo podobne konsistence napitkov v primerjavi z drugimi aparati na trgu.

Power juicer s Smart Blend tehnologijo

Sokovnik Blendtec Designer 725 predstavlja napredno generacijo mešanja in sočenja živil, saj ima vgrajeno sodobno pametno tehnologijo, ki mu omogoča, da zazna in identificira določene potencialne težave, ki bi lahko pri pripravi jedi in napitkov onemogočale optimalno stiskanje in rezanje. Tako kuhinjski aparat zaznava različne napake v delovanju, pregrevanje in zračne žepke s kavitacijo. Hkrati pa mešalnik preko osvetljenega zaslona z upravljanjem na dotik tudi sporoči, kako napako ustrezno odpraviti.

Power juicer s 100 stopenjskim hitrostnim sliderjem

Stiskalnik sadja in zelenjave omogoča priročno in natančno nastavljanje hitrosti stiskanja, rezanja in mešanja. Na pametnem ekranu se pri nastavitvah hitrosti prikaže celotna lestvica s 100 stopinjami, katere je mogoče nastaviti s preprostim premikom prsta levo in desno po osvetlitveni upravljalni enoti, ki deluje z dotikom na display.

Poleg tega pa visoko zmogljivi strojček z ohišjem iz nerjavečega jekla tudi predlaga hitrost, ki je najbolj primerna za pripravo določene jedi ali napitka. Ne glede na izbrano hitrost pa lahko mešanje med postopkom tudi pospešite oziroma dodate moč s pritiskom na tipko Multi Speed Pulse.

Sokovnik s programsko nastavljenimi mešalnimi cikli

Profesionalni mešalnik Blendtec Designer 725, ki je zaradi majhnosti in nizke višine posode primeren za namestitev na kuhinjski pult pod omarice, nudi tudi šest programsko nastavljenih mešalnih ciklov za pripravo različnih receptov, kot so smoothiji, sokovi, sladoledi, juhe, namazi in omake ter kreme za sladice. Prav tako je na voljo program za mletje oreščkov in dodaten program za čiščenje posode. Power juicer tudi omogoča, da vsakemu mešalnemu ciklu dodate še 10 sekund mešanja.

O avtorju

avtor

Poglej vse objave