racunovodski-servis
Računovodski servis z uporabo spletnega programa v oblaku

Računovodski servis z uporabo spletnega programa v oblaku

Računovodski servis, ki uporablja spletni progam za vodenje poslovnih knjig, prihrani na času, saj sistem omogoča mnogo avtomatiziranih funkcij. Poleg tega se podatki o različnih postavkah ažurno posodabljajo v skladu s spremembami zakonodaje in drugimi bazami podatkov. Tako se računovodja lahko osredotoči na svoje delo in ne izgublja časa s posodobitvami, nastavitvami, ročnim spreminjanjem podatkov in drugo.

Računovodjem so na voljo različni paketi, ki nudijo vse knjigovodske in poslovne funkcije za vodenje določenega števila organizacij oziroma strank servisa. Pri tem je mogoče v sistem dodajati nova podjetja. Program za račune in druga računovodska dela omogoča tudi enostavno povezovanje z drugimi programi, kot so na primer programi za zaloge, aplikacije za fakturiranje, spletno trgovino in drugo.

Računovodski servis z uporabo vseh funkcij programa

Spletni program v oblaku nudi računovodjem uporabo različnih funkcij. V delu poslovanja so na voljo funkcije za vodenje računov, izdajanje e-računa, uvažanje bančnih izpiskov, avtomatizirano knjiženje prejetih, izdanih, gotovinskih in elektronskih računov ter obračunavanje potnih nalogov. Na voljo je tudi sklop funkcij za obračunavanje osebnih prejemkov ter funkcije za trgovino in zaloge, kot je izdajanje naročil, priprava delovnih nalogov in evidentiranje zalog.

Računovodja prihrani veliko časa pri knjiženju, saj imajo vsi dokumenti in obračuni že vse nastavitve in se zato samodejno poknjižijo na temeljnico oziroma v glavno knjigo. Velika prednost je tudi v tem, da program samodejno pripravlja vsa obvezna poročila, vključno z letnimi in statističnimi poročili, obrazci za DDV in dohodnino ter drugo.

Računovodski servis se enostavno povezuje s strankami

Računovodja se lahko preko spletnega programa enostavno poveže in sodeluje s podjetniki oziroma strankami servisa, ki tudi uporabljajo ta sistem. Podjetnik lahko preko spleta ali mobilne aplikacije dostopa v sistem in v vsakem trenutku preveri podatke o poslovanju. Tako lahko preko sistema tudi pošlje različne knjigovodske dokumente, kot so na primer prejeti računi.

Računovodja pa lahko v trenutku prejetja tudi poknjiži in plača račun. Tako program za izdajanje računov omogoča časovno učinkovito poslovanje brez fizičnega prenašanja in dostavljanja dokumentacije v poslovne prostore servisa.

Združenje računovodij z licenco e- računovodskega programa

Računovodski servis, ki uporablja licenco Minimax Maksi računovodstvo, se lahko včlani v združenje računovodij po vsej Sloveniji. Članstvo prinaša številne ugodnosti, kot je brezplačna promocija storitev servisa na spletni strani ponudnika programa, brezplačna predavanja strokovnjakov na področju računovodstva ter izobraževanja s področja aktualne zakonodaje, ki so na voljo preko spleta ali pa se izvajajo kot klasični seminarji na določeni lokaciji.

O avtorju

avtor

Poglej vse objave