velashape

VelaShape – inovacija, ki pomaga pri boju proti celulitu in nepravilnostim na koži

VelaShape je naprava, ki s kombinacijo sesanja, masaže in infrardeče svetlobe oblikuje telo in odpravlja celulit – kožni pojav, ki se rad pojavlja po določenem letu, predvsem pri osebah, ki se manj gibljejo ali pa so genetsko nagnjene k temu. Prišla je rešitev za na videz nerešljive težave. VelaShape je inovacija, ki ji kožne nepravilnosti niso nemogoč problem.

Z metodo VelaShape se lahko lotimo vseh predelov telesa, kot so bolj problematični deli telesa (trebuh, noge, boki in zadnjica), ter deli telesa, ki najhitreje kažejo znake staranja (vrat, dekolte in roke). VelaShape zgladi površino kože in jo naredi bolj gladko in mladostno.

Je eden od novejših načinov pomlajevanja telesa in je produkt novejše tehnologije, ki vedno znova prinaša novosti, ki nam ponujajo daljše in bolj mladostno življenje.

VelaShape ponuja vidno zmanjšanje celulita ter očitno spremembo oblike postave, saj učinkoviteje od krem obravnava kožo in podkožje. VelaShape je nežna do telesa, poseg ni boleč in je povsem neagresiven in varen za telo. Občutek je podoben masaži, koža pa lahko reagira z rahlo rdečico, ki po nekaj urah izgine.

Mnogo poskusov anticelulitnih krem ni uspešnih, saj kreme lahko skoncentrirajo celulit na enem področju, kar ima za posledico še bolj neprijeten videz. VelaShape je naprava, ki z masažo razmerje maščobnih celic sproti uravnava in poskrbi za lepši učinek – enakomeren videz kože.

VelaShape je primeren dodatek k negi telesa, saj je osnovna skrb kljub tehnološkim inovacijam še kako pomembna. Ob rednem gibanju, preživljanja časa ne svežem zraku in zdrave prehrane, ki vsi uravnavajo pojav celulita in vitalno stanje kože, je VelaShape pripomoček in podpora, ki rezultate podkrepi in jih naredi bolj vidne in hitreje napredujoče. Ob zdravem načinu življenja, ki je osnova vsakega zadovoljnega obstoja, VelaShape pripomore k lepemu videzu, ki kljub starostnim znakom na koži vendarle ni nedosegljiv.

O avtorju

urednistvo

Poglej vse objave